Få koll på försäkringsskyddet i vårt webbinarium

Publicerad 4 mars 2024

Endast för medlemmar! Se vårt inspelade webbinarium "Ditt försäkringsskydd på jobbet" och få svar på frågor som "Vad händer om du skadar dig på jobbet, blir sjuk eller till och med dör?" och "Vad har man egentligen för försäkringsskydd som förälder eller när man är mellan jobb?".

Medlemserbjudande! I det här webbinariet ger Katarina Mellgren, pensions- och försäkringsspecialist på informationsbolaget Avtalat, dig en övergripande bild av hur dina försäkringar via jobbet fungerar och vilket skydd som finns genom kollektivavtalet.  

Du behöver logga in som medlem för att kunna ta del av detta inspelade webbinarium.

Se webbinariet "Ditt försäkringsskydd på jobbet" här

Webbinariet vänder sig framför allt till dig som är anställd på ett företag med kollektivavtal, men är du frilans eller jobbar på ett företag utan kollektivavtal och är nyfiken på vad det skulle innebära att omfattas av kollektivavtal är det förstås också relevant för dig. 

Kort om informationsbolaget Avtalat 

"Alla ska förstå och uppskatta pension och försäkring via jobbet, även innan det behövs." Med den ambitionen har Svenskt Näringsliv, LO och PTK bildat Avtalat. Avtalat finns till för närmare tre miljoner anställda och arbetsgivare med kollektivavtal i privat sektor. Genom att erbjuda samlad information och vägledning blir avtalat.se vägen in och vägen ut för allt som rör kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Senast ändrad 4 mars 2024